Mac 11, 2009

SEDAP, Tampil Variasi Cita Rasa Baru



Sering kali menghadiri pelbagai majlis istimewa, sudah tentulah kita dihidangkan dengan pelbagai menu istimewa. Tidak lupa juga, cenderahati buat para tetamu yang hadir untuk dibawa pulang.

Kali ini, SEDAP mengetengahkan beberapa pilihan cenderahati yang cantik dan unik, sesuai dihadiahkan untuk para tetamu yang hadir. Proses pembuatannya juga sebenarnya tidaklah sesukar mana. Apa yang penting, ketelitian dan kreativiti anda dalam menghasilkan sesuatu yang sangat menawan.

Selain itu, bagi anda yang amat menggemari kentang, SEDAP menyediakan beberapa resipi istimewa yang menggunakan bahan kentang untuk hidangan seperti roti, lauk-pauk, kuih-muih dan kek. Apa yang lebih mengejutkan, hidangan menjadi lebih sedap dan sesuai cita rasa.

Anda juga berpeluang mencuba resipi tradisi dari Pekalongan, Indonesia dan juga resipi pilihan dari Moroco. Resipi yang agak asing dengan kita, namun rasanya tidak mengecewakan kita. Jadi, tunggu apa lagi? Segeralah dapatkan senaskhah majalah SEDAP bil.10 dari mana-mana kedai buku dan majalah berhampiran.